Andromeda – 1145/1146 NGT (4732/4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1466 • 9928    CONTRACT MET ONBEKENDEN


Hoofdpersonen: Icho Tolot, Domo Sokrat, Pantalon, Hachem Minarbo, Chez, Syrbar Tosch.


In het eigen melkwegstelsel, dat Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan met een vertraging van bijna 700 jaar bereiken, zijn verschrikkelijke dingen gebeurd. Nu, tegen het eind van de zomer van het jaar 1144 NGT, is het nog steeds niet gelukt daar een eind aan te maken. De Melkweg gaat gebukt onder een subtiele dictatuur, een interstellaire isolatie, open dwang, economische onderdrukking en alle andere dingen, waardoor men de vele miljoenen bewoners onder de duim kan houden. Achter de schermen schijnen de Cantaro's de baas te zijn. Dat is Perry Rhodan al vrij snel duidelijk, en hij werkt samen met het verzet, de organisatie WIDDER. Desondanks is men te zwak om de machthebbers ten val te brengen.

De vrijheidsstrijders boeken successen, maar lijden ook nederlagen - en dat is gezien de machtsverhoudingen, die in het voordeel van de tegenstander zijn, al heel verwonderlijk.

Maar ook anderen zijn actief bezig. We hebben het over Icho Tolot en Domo Sokrat. De beide Haloeters zijn al bijna een jaar op zoek naar de wereld, waarop hun verdwenen en als dood beschouwde volk zich heeft teruggetrokken. Daarbij komt het tot een contact met onbekenden ...


Meer over de Haloeters Icho Tolot en Domo Sokrat en het lot van hun volk vertelt H.G. Francis in de volgende aflevering van de Perry Rhodan reeks.


Oorspronkelijke titel: Kontrakt mit Unbekannt

Auteur: H.G. Ewers

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn