Asteroïde Campbell en Polygraaf-stelsel – eind 1145 NGT (4732 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1462 • 9924    OPERATIE BROEDWERELD


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Harold Nyman, Degruum, Nadja Hemata, Gulliver Smog, Tyly Chyunz, Gucky.


In het eigen melkwegstelsel, dat Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan met een vertraging van bijna 700 jaar bereiken, zijn verschrikkelijke dingen gebeurd. Nu, tegen het eind van de zomer van het jaar 1144 NGT, is het nog steeds niet gelukt een eind te maken aan die afschuwelijke dingen.

De Melkweg gaat gebukt onder een subtiele dictatuur, een interstellaire isolatie, open dwang, economische onderdrukking en alle andere dingen, waardoor men de vele miljoenen bewoners onder de duim kan houden.

Achter de schermen schijnen de Cantaro's de baas te zijn. Dat is Perry Rhodan al vrij snel duidelijk. De Terraan balt de kracht met het verzet, WIDDER, maar men is desondanks te zwak om de machthebbers ten val te brengen. Ondanks alle tegenslagen zet de Terraan door, maar de onbekende vijand blijft het hem buitengewoon moeilijk maken.

Een waardevolle hulp voor de Terraan vormen de drie Anoree's. De activiteiten van hun zogenaamde Vredebrenger veroorzaken onrust in het vijandelijke kamp en leiden tegen het eind van het jaar 1145 tot het begin van de operatie broedwereld …


Ernst Vlcek gaat de volgende week in de nieuwe aflevering van de Perry Rhodan reeks door met de avonturen van het commandoteam, dat in het geheim voet heeft weten te zetten op de Cantaarse broedwereld Sampson.


Oorspronkelijke titel: Operation Brutwelt

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn