Terzrock – november 1144 NGT (4731 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1458 • 9920    HET SPOOR VAN DE HALOETERS


Hoofdpersonen: Icho Tolot, Taravatos, Domo Sokrat, Pantalon, Kranar.


In het eigen melkwegstelsel, dat Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan met een vertraging van bijna 700 jaar bereiken, zijn verschrikkelijke dingen gebeurd. Nu, tegen het eind van de zomer van het jaar 1144 NGT, is het nog steeds niet gelukt een eind te maken aan deze afschuwelijke dingen, hoewel het Rhodan en de zijnen inmiddels al is gelukt de dubbele barrière te overwinnen, waardoor de Melkweg van de rest van het universum is afgesloten.

De Melkweg gaat gebukt onder een subtiele dictatuur, een interstellaire isolatie, open dwang, economische onderdrukking en alle andere dingen, waardoor men de vele miljoenen bewoners onder de duim kan houden.

Achter de schermen schijnen de Cantaro's de baas te zijn. Dat is Perry Rhodan al vrij snel duidelijk. De Terraan balt de krachten met het verzet, de WIDDER, maar men is desondanks te zwak om de machthebbers ten val te brengen. Ondanks alle tegenslagen zet de Terraan door, wat blijkt uit zijn actie bij de Topsiders,

Net zo actief is Icho Tolot, de gigant, die nog steeds te weten probeert te komen, wat er met zijn volk is gebeurd. Hij bereikt Big Planet - want hij volgt het spoor van de Haloeters ...


De avonturen in de volgende aflevering van de Perry Rhodan reeks beginnen met een knaleffect. Julian Tifflor en zijn begeleiders ontdekken achter de gebeurtenissenhorizon van het Siragusa-Black Hole een wrakstuk van de SORONG, waarin zich een overlevende bevindt.

Hierna kruist een fantoom de weg van de expeditie van de Galaxers - en jagers veranderen in opgejaagden.


Oorspronkelijke titel: Die Spur der Haluter

Auteur: H.G. Francis

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn