Heleios, Sisyphos en Sol-stelsel – 9 september - 21 oktober 1144 NGT (4731 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1456 • 9918    VREEMDELINGEN IN DE NACHT


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Atlan, Maynti Herkrol, Ali Ben Mahur, Aaron Silverman, Yart Fulgen.


In het eigen melkwegstelsel dat Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan met een vertraging van bijna 700 jaar bereiken, zijn verschrikkelijke dingen gebeurd. Nu, tegen het eind van de zomer van het jaar 1144 NGT, is het nog steeds niet gelukt een eind te maken aan deze afschuwelijke dingen, hoewel het Rhodan en de zijnen inmiddels al is gelukt de dubbele barrière te overwinnen, waardoor de Melkweg van de rest van het universum is afgesloten.

De Melkweg gaat gebukt onder een subtiele dictatuur, een interstellaire isolatie, open dwang, economische onderdrukking en alle andere dingen, waardoor men de vele miljoenen bewoners onder de duim kan houden.

Achter de schermen schijnen de Cantaro's de baas te zijn. Dat is Perry Rhodan al vrij snel duidelijk. De Terraan balt de kracht met het verzet, WIDDER, maar men is desondanks te zwak om de machthebbers ten val te brengen.

Ondanks alle tegenslagen zet de Terraan door. Een tocht in de buurt van Sol heeft echter ingrijpende gevolgen - en Perry en zijn begeleiders voelen zich vreemdelingen in de nacht ...


Perry Rhodan blijft actief, ook al blijft hij op enige afstand van WIDDER, omdat hij de leden van die organisatie niet in gevaar wil brengen. In plaats daarvan neemt de Terraan de uitnodiging van een "oude vriend" aan voor een ontmoeting bij Orion-Delta.


Oorspronkelijke titel: Fremde in der Nacht

Auteur: K.H. Scheer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn