Siragusa-Black Hole – 1144 NGT (4731 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1451 • 9913    SIRAGUSA-FORMULES


Hoofdpersonen: Dao-Lin-H'ay, Nas-Kio-P'ing, Ma-Vera, Xuo-No, Julian Tifflor.


De ruimtevaarders die terugkeerden uit Tarkan werden geconfronteerd met twee verpletterende feiten: het was zevenhonderd jaar later dan ze hadden gedacht, en de Melkweg was afgesloten door een ondoordringbare barrière. Ze hebben zich hersteld van de schok en er is een methode gevonden om toch door de barrière te dringen.

Het is de CIMARRON, met Perry Rhodan aan boord, en de BLUE JAY gelukt met de door Geoffrey Waringer ontwikkelde pulstransformator door de eerste versperring te breken en contact op te nemen met de Widders, een door Homer G. Adams geleide verzetsgroep. Zelfs de zogenaamde viruswal is overwonnen.

De ontmoeting met een oude vriend en het vormen van een nieuwe alliantie mondt tenslotte uit in een grootscheepse actie op Uulema en in een eerste overwinning op de Cantaro's, de nieuwe heersers over de Melkweg.

Het is nu juni van het jaar 1144 NGT en die eerste overwinning geeft degenen die hun leven riskeren in de strijd tegen de overheersers, nieuwe hoop. Ook Dao-Lin-H'ay, de Kartanin die zich bezighoudt met de informatie in de parel Moto, is optimistisch want ze ontdekt de Siragusa-formules ...


Na hun overwinning op de Cantaro's op Uulema zijn de verzetsstrijders en hun bondgenoten vol vertrouwen. In die stemming beginnen ze met een nieuwe actie ...


Oorspronkelijke titel: Die Siragusa-Formeln

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown