Uulema – juni 1144 NGT (4731 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1450 • 9912    DE MEESTERS VAN DE STRATEN


Hoofdpersonen: Jesco Tomaskon, Pete Rumples, Dennis Petar, Veegran, Gucky, Pedrass Foch, Karl Prenthane, Marte Escatt.


De dubbele schok die de uit het stervende universum Tarkan teruggekeerde ruimtevaarders opliepen, nadat ze bijna 700 jaar te laat kwamen en het feit, dat de Melkweg door een ondoordringbare barrière is omgeven, heeft men allang verwerkt. Inmiddels is de maand juni van het jaar 1144 NGT aangebroken en de ondoordringbare barrière is door sommigen al gepasseerd. Zo konden de CIMARRON met Perry Rhodan aan boord en de BLUE JAY de chronopuls-muur passeren en in contact komen met de verzetsorganisatie WIDDER, die onder leiding van Homer G. Adams staat, terwijl ook de virusmuur kon worden gepasseerd. Op Arhena, de thuiswereld van de Widders, komt Perry Rhodan te weten, dat de Cantaro's, de nieuwe meesters van de Melkweg, op het punt staan op de planeet Uulema in het Shirica-stelsel een nieuwe basis voor grootschalige operaties willen aanleggen.

Dat moet worden verhinderd. Het verzet en de nieuwe bondgenoten slaan kordaat toe en komen daarbij ook iets over de Meesters van de Straten te weten ...


In de volgende aflevering van de Perry Rhodan reeks veranderen we van locatie en acteurs. Dao-Lin-H'ay, de Kartanin, doet bij haar nadere onderzoek van de Parel Moto een ontdekking, die haar doet besluiten, naar het Siragusa Black Hole te vliegen.


Oorspronkelijke titel: Die Herren der StraBen

Auteur: H.G. Francis

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn