Uulema – eind mei tot begin juni 1144 NGT (4731 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1446 • 9908    ROBOTSPOREN


Hoofdpersonen: Ronald Tekener, Emmo Wayfar, Kappo-148, Jacky Anderson, Icho Tolot.


De dubbele schok, die de uit het stervende universum Tarkan teruggekeerde ruimtevaarders opliepen, nadat ze bijna 700 jaar te laat kwamen en het feit, dat de Melkweg door een ondoordringbare barrière is omgeven, heeft men allang verwerkt. Inmiddels is de lente van het jaar 1144 NGT aangebroken en de ondoordringbare barrière is door sommigen al gepasseerd. Zo konden de CIMARRON met Perry Rhodan aan boord en de BLUEJAY de chronopuls-muur passeren en in contact komen met de verzetsorganisatie WIDDER, die onder leiding van Homer G. Adams staat. Aangekomen op Arhena, de thuiswereld van de Widders, komt Perry Rhodan te weten, dat de Cantaro's, de nieuwe meesters van de Melkweg, op het punt staan een grote nieuwe actie te lanceren.

Om de plannen van de Cantaro's te doorkruisen, zouden de Widders en de mannen van Rhodan de hulp van de vrijhandelaren van Phoenix goed kunnen gebruiken. Maar de vrijhandelaren moeten eerst zelf een levensgevaarlijk probleem het hoofd zien te bieden het probleem met de robotsporen ...


In de aflevering van de komende week keren we terug naar de planeet Bugaklis, waar de bemanning van de CRAZY HORSE er onrustig op wacht, dat Iruna van Bass-Teth, de commandante van het schip, eindelijk ontwaakt uit haar zerodroom.

Maar op Bugaklis gebeurt meer. De Hauri-nakomelingen komen onverwacht in opstand, oude en nieuwe krachten raken met elkaar in conflict - en de stormplaneet bevindt zich plotseling in het middelpunt van de gebeurtenissen.


Oorspronkelijke titel: Robotersporen

Auteur: Peter Griese

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn