Phoenix-1, Rashta-stelsel – 10-20 juli 1143 NGT (4730 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1415 • 9830    HET SPOOR VAN DE PROFEET


Hoofdpersonen: Salaam Siin, Perry Rhodan, Gucky, Reginald Bull, Venerreyen, Angorr.


De transfer van de galaxie Hangay uit Tarkan naar onze Locale Groep heeft enorme gevolgen. Perry Rhodan en de andere leden van de Tarkan-expeditie voelen het aan den lijve als ze de Melkweg naderen. Ze komen terecht in een stasisveld en als ze weer worden vrijgelaten is het 695 jaar later.

Nu, in het jaar 1143 NGT, wat overeenkomt met het jaar 4730 van de oude Terraanse jaartelling, ontdekken de terugkerende Galaxers dat er een kosmische ramp heeft plaatsgevonden en dat de Melkweg door een barrière is afgesloten van de rest van het universum.

Ze proberen op alle mogelijke manieren te ontdekken wat achter de ondoordringbare chronopuls-muur gebeurt, maar ook nadat ze maandenlang op verschillende plaatsen hebben gezocht zijn ze nauwelijks verder dan bij hun terugkeer uit Tarkan. Wel lijkt de toestand zeer ernstig te zijn en in plaats van dat vragen betreffende het lot van de mensheid worden opgelost, komen er steeds meer bij. Op zoek naar informatie over de gebeurtenissen in de Melkweg komen Salaam Siin, de meesterzanger van Ophal, en de Ilt Gucky in contact met zeer mysterieuze vreemdelingen, en ontdekken ze het spoor van de profeet ...


Rhodan en zijn lotgenoten zijn nieuwsgierig geworden door de geheimzinnigheid van de Gurrads. Dus besluiten ze met de CIMARRON en de HARMONIE het antenneschip te volgen. Zo komen ze in het Orsa-stelsel waar de Bekassu's wonen.


Oorspronkelijke titel: Die Spur des Propheten

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown