M3 – juni 1143 NGT (4730 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1409 • 9824    SPEURDER IN M3


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Sato Ambush, Reginald Bull, Gucky, Lafsater-Koro-Soth.


Als eind februari 448 NGT het laatste kwart van de galaxie Hangay uit het stervende universum Tarkan naar onze Locale Groep wordt getransfereerd, blijft dat niet zonder zware gevolgen. Weliswaar kan de superintelligentie ESTARTU door deze transfer terugkeren naar haar eigen machtsgebied en kan ook de Tarkan-expeditie met Perry Rhodan, Reginald Bull, Atlan en andere Galaxers terugkeren naar huis - maar er gebeuren ook erge dingen.

De Galaxers die terugkeren van Tarkan, voelen het aan den lijve als ze de Melkweg naderen. Ze komen terecht in een stasisveld en als ze weer worden vrijgelaten zijn er 695 standaardjaren verstreken, het is dan 1143 NGT, wat overeenkomt met het jaar 4730 van de oude Terraanse tijdrekening.

Voor de Galaxers een reden om zeer voorzichtig te zijn als ze in de buurt komen van de Melkweg die door een barrière is gescheiden van de rest van het universum. Ze proberen alles om er achter te komen wat er achter die ondoordringbare barrière gebeurt. Perry Rhodan gaat ook op onderzoek uit. De grote Terraan  de speurder in M3 ...


De CIMARRON is niet het enige schip dat naar de Grote Magelhaense Wolk vliegt. Ook de SORONG, het schip van Nikki Frickel, vertrekt in die richting.


Oorspronkelijke titel: Sucher in M3

Auteur: Arndt Ellmer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown