Sandra-stelsel, Bugaklis, periferie van Hangay – maart 1143 NGT (4730 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1403 • 9818    DE VLIEGENDE MENSEN


Hoofdpersonen: Covar Inguard, Gucky, Perry Rhodan, Atlan, Nathan, Adra-Mayn, Dor-Haran.


De kosmos schudt op zijn grondvesten - dat zou iemand zeggen (li(" op afstand kijkt naar de gebeurtenissen die zijn begonnen met d(" transfer van de galaxie Hangay van het stervende universum Tar kan naar de Locale Groep van ons eigen universum.

Toen eind februari 448 NGT het laatste kwart van Hangay materialiseerde betekende dat tevens de terugkeer van de superintelligentie ESTARTU en ook de terugkeer van alle Galaxers onder wie Perry Rhodan, Atlan en Reginald Bull.

Maar de definitieve terugkeer van de Galaxers in de Melkweg vindt nog niet plaats want de uit 14 schepen bestaande Galactische vloot, komt terecht in een stasisveld waar de tijd stilstaat.

695 Jaren gaan voorbij zonder dat de bemanningsleden van de Galactische vloot er iets van merken - en nu, in het jaar 1143 NGT wat overeenkomt met het jaar 4730 AD, betalen ze voor die stilstand. Niets is meer zoals het vroeger was, Perry Rhodan en zijn vrienden vallen van de ene schokkende ontdekking in de andere. Rhodan, Atlan en Gucky komen op Bugaklis, daar ontmoeten ze de vliegende mensen ...


Voor de kleine vloot die is teruggekeerd uit Tarkan, naar de Melkweg vliegt die volgens geruchten en verhalen een horror-galaxie moet zijn geworden, wordt de omgeving verkend. Ratber Tostan, de commandant van de TS-CORDOBA, speelt daarbij een belangrijke rol.


Oorspronkelijke titel: Die fliegende Menschen

Auteur: Marianne Sydow

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown