Tolimon – 2040 (na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


De gele

reeks

0050 - 0099


2e cyclus:

ATLAN EN ARKON


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


0051 • 7150    JACHT OP HET LEVEN


Hoofdpersonen: John Marshall - Hij heeft zich, zogenaamd als dierenhandelaar op Tolimon gevestigd. Laury Marten - De mooie dochter van de mutanten Anne Sloane en Ralf Marten. Rohun - Een galactisch koopman en tevens patriarch van een Springerstam. Huxul - Beambte van de vreemdelingenpolitie. Otznam - Kruipt in de vermomming van een ander. Man Regg - Een geniale Ara-medicus. Futgris - Het doet hem genoegen voor Ixt te kunnen werken. Graaf Rodrigo de Berceo - Een jongeman uit het jaar 1652.


Perry Rhodan, de regent van het zonne-imperium, is nog niet bereid de beschermende mantel van de anonimiteit af te leggen. Zijn kosmische agenten - leden van het beroemde mutantenkorps - hebben nog steeds het consigne, hun Aardse afkomst onder alle omstandigheden geheim te houden.

Maar houden de twee op Tolimon ingezette agenten zich aan dit consigne als ze de jacht op het leven beginnen ... ?


John Marshall en Laury Marten, de twee op de Ara-planeet Tolimon ingezette kosmische agenten, hebben met het verkrijgen van een ampul met het levenverlengende serum al veel bereikt. Het is hun echter nog niet gelukt Tolimon te verlaten!

Perry Rhodan ziet zich daardoor genoodzaakt in te grijpen. Hij komt met Gucky a|s pseudo inspecteur!Samenvatting: oproer in de galactische dierentuin! Een mens is uitgebroken ...


Tijdspanne: april - mei 2040.

Locatie: Hellgate, Revnur - Tolimon.

Sterrenstelsels: Revnur op 81 lichtjaar van ZW-2536-K957, 6 planeten.

Betrokken rassen: Froghs.

Schepen: Lichte kruiser.


Atlan wordt met een lichte kruiser terug naar de Aarde gebracht terwijl Perry een serum van de Ara's probeert te vinden dat het leven drastisch zou verlengen. Dit heeft hij nodig omdat Thora en Crest plotseling sterk beginnen te verouderen en ze van HET geen cellendouche krijgen. Daarom werden John Marshall en Laury Marten enkele maanden daarvoor naar de Ara planeet Tolimon gestuurd, waar zich een grote galactische zoo en onderzoekscentrum bevindt. Marshall werkt er als een galactische dierenhandelaar en Laury doet zich voor als een studente van Arkon. Laury kan infiltreren in de zoo en ontdekt er Aardse mensen uit de 17de eeuw en wordt verliefd op één van hen. Bovendien slaagt ze erin om een staal van het serum te bemachtigen. Als ze ook nog eens probeert om de gevangenen te bevrijden, maakt ze gebruik van haar speciale gaven. Ondertussen zijn de Ara's hen op het spoor gekomen en voelt Marshall zich verplicht om met een telepathisch gestuurde hyperzender hulp in te roepen. Op Hellgate ontvangt Perry dit bericht en besluit hij om in te grijpen.


Oorspronkelijke titel: Jagd nach dem Leben

Auteur: Kurt Brand

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: ?


Samenvatting ©: Rudi Smets

 

Werk in

uitvoering