Artikelen

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2569/2570

zaterdag 29 augustus 2020

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2569/2570 en de Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2567 en 2568 zijn toegevoegd.

De oude Nederlandse Perry Rhodan spellen genaamd Armaggedon (1976?) en het Space satelliet spel (1977)ooit gemaakt door Robert A.J. Zielschot (pseudoniem Raymond Donkersloot), zijn nieuw leven ingeblazen. De twee spellen kunnen nu worden gedownload via deze website om ze zelf af te drukken en opnieuw te gaan spelen.

Heb je vragen, reacties, commentaar of suggesties? Zie je fouten of merk je op dat bepaalde dingen niet kloppen? Laat dat dan weten en stuur een email door hier te klikken of geef je mening door te klikken op 'Start de discussie...' van het forum gedeelte onderin.


----------------------------------------

VERTALER GEZOCHT!

Uitgeverij Big Balloon BV zoekt per direct een freelance vertaler voor de Nederlandse vertaling van de sciencefiction serie Perry Rhodan.

Heeft u goede kennis van de Nederlandse en de Duitse taal en affiniteit met de wereld van de sciencefiction, stuur dan uw reactie en cv naar:

Big Balloon BV, onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep
t.a.v. Corinne van Roozendaal
vanroozendaal@bigballoon.nl

Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Tel. 023-541 11 90

----------------------------------------