Artikelen

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2551/2552

donderdag 23 april 2020

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2551/2552 en de Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2549 en 2550 zijn toegevoegd.

Zes speciale plantekeningen toegevoegd - voorlopers enkelblad collectie 13 - 16. Deze zes Duitse plantekeningen werden als speciale uitgave verkocht op losse vellen van bloemzijde-karton in het formaat 41 - 56,9 cm. Het jaar van uitgave weet ik niet. Als iemand het wel weet dan hoor ik dat graag.

Heb je vragen, reacties, commentaar of suggesties? Zie je fouten of merk je op dat bepaalde dingen niet kloppen? Laat dat dan weten en stuur een email door hier te klikken of geef je mening door te klikken op 'Start de discussie...' van het forum gedeelte onderin.


----------------------------------------

VERTALER GEZOCHT!

Uitgeverij Big Balloon BV zoekt per direct een freelance vertaler voor de Nederlandse vertaling van de sciencefiction serie Perry Rhodan.

Heeft u goede kennis van de Nederlandse en de Duitse taal en affiniteit met de wereld van de sciencefiction, stuur dan uw reactie en cv naar:

Big Balloon BV, onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep
t.a.v. Corinne van Roozendaal
vanroozendaal@bigballoon.nl

Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Tel. 023-541 11 90

---------------------------------------